Werkwijze

Trainers met  expertise

CloudCollege werkt met trainers uit de praktijk. Mensen die de diverse Google tools zelf dagelijks gebruiken en bij diverse organisaties betrokken zijn bij migratietrajecten, adoptieactiviteiten en de diverse activiteiten die horen bij organisatie veranderingen.

Onze traininglocaties

Voor onze workshops kiezen wij een omgeving waarin trainer en deelnemers bij elkaar zijn. De live training dus. Naast de uitleg van functionaliteiten vinden wij  het vooral belangrijk dat je het toe kunt passen. Kennis nemen van technologie en het ter plekke toepassen met een docent in de buurt vinden wij de beste methode.

We geven onze workshops op een centrale locatie.

Toch liever op de eigen locatie?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom een workshop op een eigen locatie handiger is. Neem contact op met CloudCollege en informeer naar de mogelijkheden: info@cloudcollege.nl

Werken in je eigen digitale omgeving met je eigen spullen

Werken in je eigen digitale omgeving met je eigen apparatuur? CloudCollege ziet de voordelen van Bring Your Own Device (BYOD) omdat je alles wat je leert tijdens de workshop direct in je dagelijkse werkzaamheden en werkomgeving kunt toepassen.

Werkwijze

In een training bij CloudCollege zul je kennis overgedragen krijgen en krijg je oefeningen om deze kennis toe te passen. Ze zullen je te allen tijde uitdagen met vragen hoe dit voor jou in de praktijk werkt en ter plekke mee denken in oplossingen. Tevens werken we met supportmaterialen die je ook na de training nog kunt raadplegen.

Google Chromebook

Voor een Workshop brengt u een eigen device mee. Dat kan een computer, Chromebook of tablet zijn. Beschikt u hier niet over, of deze is niet mee te nemen, stellen we een Chromebook ter beschikking. *

*Voor het gebruik van een Chromebook brengen wij kosten in rekening. Kijk op de Workshop overzicht en prijzen pagina voor de actuele kosten.