Voor management assistent

imageshangout logo

Efficient communiceren        

Met G Suite kun je natuurlijk mail versturen maar de andere apps zoals hangouts, de agenda en Google documenten bieden veel mogelijkheden om efficient te communiceren. Dat leer je in deze training

Duur: 1 dagdeel

Inschrijven

 

 

office icons   tabs-3-1

Werken met Office documenten en Google documenten in Drive

Maken MS office documenten nog een groot deel van je werk uit en denk je daarom niet met Google Drive te kunnen werken? Wij leren je graag dat dit en in combinatie met Googledocumenten prima kan.

Duur: 1 dagdeel

Inschrijven

 

formulieren icon

Eventorganisatie en enquetes eenvoudig met Formulieren

Een prachtige en eenvoudig te gebruiken tool is Formulieren en deze is beschikbaar via je Drive. Leer in deze workshop dat de mogelijkheden oneindig zijn. En met een uitnodigende look-n feel zakelijk goed in te zetten.

Duur: 1 dagdeel

Inschrijven

 

 

mail offiine iconcalendargoogle documenten

Op reis met G Suite

Vaak op reis en daarom geïnteresseerd in offline werken met G Suite? Na deze training zijn mail, agenda en google documenten offline helemaal “up- and running”.

Duur: 1 dagdeel

Inschrijven

 

logo_sites_128px_clr

Boardmeetings organiseren en faciliteren

Heb je veel verschillende soorten informatie die je graag in een overzicht samenbrengt? Bijvoorbeeld projectinformatie, een intranet, bedrijfshandboek of accountgegevens van een belangrijke klant? Leer dan een Site bouwen.  Na deze training bouw je deze zelf , kun je deze zelf onderhouden en als je anderen toegang geeft kun je geholpen worden bij het onderhouden en uitbreiden van de gegevens op de site. Altijd up to date dus.

Duur: 1 dagdeel

 

 

drive tabs-3-1

Vergaderingen organiseren en voorbereiden

Niet mailen maar delen is het credo bij deze training. Google Agenda wordt jou centrale plek om vergaderdocumenten te verzamelen en te verstrekken. Met Google documenten kun je zelfs nog heel makkelijk wijzigingen maken voor de deelnemers zonder dat je ze lastig valt met weer een versie. En als je de deelnemers helpt om ook via hangouts deel te nemen dan maak je het voor iedereen enorm efficient

Duur: 1 dagdeel

Inschrijven

 

images

CloudCollege verzorgt naast Product trainingen en Thema gerichte trainingen ook maatwerktrainingen. Heb je een idee hoe CloudCollege bij kan dragen om G Suite succesvoller in te zetten en staat het hier niet bij, neem dan graag contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Home | Producttrainingen | thematische trainingen | Voor management assistent | Voor ZZP