Voorwaarden

Inschrijving, betaling en toegang

De investering voor een training  bedraagt € 150,00 exclusief BTW, per deelnemer. Het minimaal aantal cursisten voor deze training is 3 en maximaal zijn er 10 cursisten. Zijn er minder dan 3 deelnemers, waardoor de training waar je je voor ingeschreven hebt niet door gaat dan hoor je dit uiterlijk 24 uur van te voren.

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van bevestiging door CloudCollege en na betaling van je deelname aan de training.

Inschrijvingen zijn persoonlijk. Het afvaardigen van iemand anders is mogelijk met toestemming van CloudCollege vooraf.
De betalingstermijn voor een factuur is 14 dagen. De betaling moet uiterlijk 2 werkdagen voor aanvang van de workshop door CloudCollege zijn ontvangen.

Planning

CloudCollege behoud zich het recht voor van de gepubliceerde planning af te wijken. Deelnemers ontvangen dan een uitnodiging om op het nieuw ingeplande tijdstip aan de workshop deel te nemen of ontvangen een voucher die zij op een later tijdstip kunnen inwisselen voor een vergelijkbare workshops.

Overmacht

In geval van overmacht of calamiteiten behoud CloudCollege zich het recht voor een training op ieder moment voor aanvang te annuleren. Deelnemers kunnen in dat geval kiezen voor een voucher voor een vervangende workshop op een later tijdstip of  voor een geld-terug-regeling.

BYOD

In de training gebruik je je eigen laptop in je eigen account/domein. Wanneer dit niet het geval is, dan stellen we een laptop ter beschikking voor de duur van de cursus en kun je gebruik maken van een gastaccount. Wij brengen hiervoor 45 euro per sessie in rekening.

Overige bepalingen

CloudCollege is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade en kosten van opdrachtgevers welke, direct of indirect, het gevolg zijn van de door CloudCollege geleverde diensten.

De trainingen vinden in Nederland plaats.

Nog vragen?

Neem contact op met CloudCollege, Mail naar info@cloudcollege.nl of bel 020-3337500.

 

Home | Agenda | Voorwaarden| Inschrijven |